Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за карбуратори?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
    Няма лекарства които да ми действат.
    Е,че то лошо ли е?Иначе кой ще спасява скрапа И аз да можех и аз като теб щях да правя ама нейсе нямам от финикийските знаци.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
      bobi_33 , ma7e4ko си купи неговите за 25лв като имаш в предвид синхронизатора, карбовете, и airbox-a, даже и плочки за газово! задна емблема от 33-ка и двоините бензинови марку4и дето захранват карбовете
      Лошо няма, ма това, че някой и направил подарък, не значи че и аз бих подарявал. Пък това което бих продал, работи с 100 % гаранция. Всеки сам си прави сметката.

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
      Всичко е хубаво ама как ще ги синхронизирате?Понеже много алфи са си заминали от тоя свят заради тези пусти карбуратори!
      При мен пък се връщат от оня свят, именно заради въпросните карбуратори.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Поздравления много красива има 1-2 бели кахъра ама съм сигорен че бързо ще се заличът.Честито за черната красавица с здраве да си я караш.

п.с.Ся ако каиш че и светлата 146-ца е твоя съм туш!!!
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Bobi_33, под добра цена разбирам възможно най-ниската, нещо от порядъка на 20-30 лв цялата работа с филтърната и все карантии които може да минат покрай тях. Въпроса е там, че колата е в авто морга, където това означава буквално авто морга, всичко отива на вторични от там, след известно време. Междувременно на символични цени получаваш каквото си харесаш от коя да е кола там, а и от другите железарии. Скрап ярд си е, както му викат из всьо свет.

Човека обикновено не знае какво продава или да знае ти го брой като за от жигули + 5лв щото е западна кола Той така или иначе си е винаги на печалба, т.е. изобщо не е ощетен.

А за синхронизацията наистина не ме притеснява, има си хора и стендове за тая работа.

П.С. JORDANGT честито за новата придобивка

Comment

Браво,бе!
            Убавица!
            Препикай я,да не урочасва!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
              Поздравления много красива има 1-2 бели кахъра ама съм сигорен че бързо ще се заличът.Честито за черната красавица с здраве да си я караш.

п.с.Ся ако каиш че и светлата 146-ца е твоя съм туш!!!
              Прочети внимателно подписа ми.Даже цветовете на буквите отговарят на цветовете ка колите(почти).

Извинявам се на автора,че му напълних темата с глупости,ако иска някой мод да я отдели.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

40 лв за 36-ци комплект с всичко към тях как ви се виждат?

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
                  Като карбуратори за ремонт или с липсващи части.
                  Разбира се зависи кой ги продава и на кого ги продава.

П.П: Дай повече информация, че иначе няма как да последват смислени коментари.
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                    Като карбуратори за ремонт или с липсващи части.
                    Разбира се зависи кой ги продава и на кого ги продава.

П.П: Дай повече информация, че иначе няма как да последват смислени коментари.
                    Не е задължително, просто ги продават "необразовани" хора според мен.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение

Вижда ми се подарък. Влез в И-бей и виж там колко струват само карбове и ще разбереш за какво иде реч.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Трябва им една профилактика, но са си с всичките части към тях(то и аз ще си ги сваля от колата ако ще ги взимам де).

Comment

Working...
                        X